Sevgili Öğrenciler ve Saygıdeğer Veliler,
Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde üniversal bir anlayışla akademik hedefler belirlerinir. Buna paralel olarak öğrencilerin fiziksel ve duyuşsal, yeteneksel gereksinimleri dikkate alınarak sosyal etkinlikler, sosyal kulüpler, sosyal sorumluluk projeleri ve kariyer hedefleri planlanır.
Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde, çağdaş eğitim anlayışıyla kültürel yozlaşmaya asla izin verilmez. Kurumsal dokusuyla öğrencinin sosyolojik psikolojik sorunlarıyla ilgilenilir ve kaynağında sounlar çözümlenir . Öğrenciler kendilerini olumsuz etkileyen tüm etkenlerden uzak tutularak, güvenli, sağlıklı, olumlu rol modellerle birey olma sürecinin olumlu tamamlaması sağlanılır.. Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi akademik kadrosu mesleki kariyerlerini geliştiren, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeyi ve öğretmeyi yaşam felsefesi gören bir kadrodur. Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılına iddialı olarak hazırlanırken öğrencilerini mutlu, güvenli, hedefe odaklı olarak yetiştirir. Öğrenciyi Türk toplumunun aile yapısına uygun yetiştirebilmek amacıyla değerler eğitimi verilerek ülkesinin geleneksel değerlerini benimsemiş bireyler olarak yetiştirilmesi sağlanır. Evrensel dünya görüşüyle de dil, din, ırk farkı gözetmeksizin topluma yararlı bireyler yetiştirilmesi amaçlanır.. Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, Öğrenciyi varlaştıran Okul - Aile – Çevre üçgeni ile Öğrenci iletişimini en üst düzeyde tutmayı amaçlar.
Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerin akademik gelişimlerine paralel olarak öğrencilerine sosyal, duyuşsal ve kültürel alanlarda da destek olmayı ilke olarak kabul edinir. Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Teknolojinin tüm imkanlarını öğrencinin hizmetine sunmayı, eğitim öğretim programlarıyla da başarıyı hedeflenen noktalara ulaştırmayı gaye edinir. Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Türkiye Cumhuriyetinin ulusal değerleri rehberliğinde öğrencilerini laik ,demokratik ,çağdaş hukuk devleti anlayışıyla , araştırmacı, problem çözebilen, bilgi üretebilen, dijital okur yazarlığı olan, işbirliğine yatkın, eleştirel düşünebilen, iletişimi kuvvetli bireyler yetiştirmeyi taahhüt eder.
Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi tüm öğrencilerimize akademik unvan kazandırmayı amaçlıyor ve hiçbir başarısızlığın altına imza atmamayı taahhüt ediyor..Erken kayıt avantajlarıyla tüm öğrencileri bu okulla bütünleşmeye davet ediyorum.
Saygılarımla
Mahmut AĞAR
Deniz Şensöz - Kurumsal İletişim
1970 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Grafik Bölümü’nü bitirdi. Uzun yıllar çeşitli reklam ajanslarında art direktör olarak çalıştı, eş zamanlı olarak çeşitli eğitim kurumlarında grafik tasarım ve tipografi dersleri verdi. 1994 yılından bu yana çeşitli tiyatrolar için afişler yaptı. 2005 - 2015 yılları arasında ortağı olduğu reklam ajansında ulusal ve uluslararası firmalar için kurumsal kimlik tasarımları, kültürel ve ticari afişler ile sergi tasarımları ve kitap tasarımları başta olmak üzere yüzlerce tasarım yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına gönüllü olarak grafik tasarımı ve tanıtım stratejileri desteği vermektedir. Grafikerler Meslek Kuruluşu üyesidir.
Dilan Tutkun - Halkla İlişkiler
1994 doğumlu olan Dilan Tutkun, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Üniversitenin ilk yılından itibaren Konya'nın yerel kanallarından olan ÜNTV'de çalışmaya başlayan Tutkun, sırayla muhabirlik, spikerlik ve yapımcılık yapmıştır. "Ajanda" adlı programda şehrin kültür sanat nabzını tutan Tutkun, ardından "Güne Bakış" programını hazırlayıp sunmuş bir çok toplumsal konuyu içeriğe dahil etmiştir. Zorunlu ve gönüllü staj olmak üzere CNNTÜRK ve RSFM'de görev almıştır. Tutkun, "Cem Öğretir - Beden Dili, Diksiyon ve Etkili İletişim" sertifikasına sahiptir. Dilan Tutkun özel bir firmada reklam ve pazarlama alanında da çalışmıştır. Kitap okumayı, gezmeyi ve film izlemeyi seven Tutkun, 2019 Haziran ayından bu yana okulumuzda Halkla İlişkiler olarak görev yapmaktadır.
Fatih Türker - Halkla İlişkiler
1997 Bolu doğumlu olan Fatih Türker, lisans eğitimine Selçuk Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde başlamıştır. Üçüncü yılının ilk dönemi bittiğinde Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümüne yatay geçiş yapmıştır. Ve buradan mezun olmuştur. Üniversitenin ilk yılında Konya'nın yerel kanallarından olan ÜNTV'de haber muhabirliğine başlayan Türker, ikinci sınıfta ana haber spikerliğine yükselmiştir. Sonraki dönem ise sabah haberlerini sunmuş, kültür edebiyat içerikli bir programın da sunucu - yapımcılığını üstlenmiştir. TRT HABER İstanbul'da stajyer olarak görev almıştır. "Cem Öğretir - Beden Dili, Diksiyon ve Etkili İletişim" sertifikasına sahiptir. Kitap okumayı, yeni insanlar ve şehirler keşfetmeyi seven Türker, 2019 Haziran ayından bu yana okulumuzda Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Halen YouTube üzerinden yayın hayatına devam eden "Satır Başı" adlı kültür edebiyat programını da hazırlayıp sunmaktadır. https://www.youtube.com/channel/UCVqnJPsKKVquN4DxFXFewyA
Merve Küçük - Halkla İlişkiler
1991 Bozüyük doğumlu olan Merve Küçük, Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nü Avrupa Birliği Başarı Bursu ile tamamlamıştır. Şu an Anadolu Üniversitesi’nde Marka ve İletişim okumaktadır. Küçük Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde Diksiyon ve Temel Oyunculuk eğitimi almış sonrasında İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde Dizi-Sinema-Reklam Oyunculuğu eğitimini başarıyla bitirmiştir. Birçok çocuk oyununda rol almıştır. Özel bir kolejde Drama Öğretmenliği yapmaktadır. Peki Öyle Olsun kitabının yazarıdır. Sektör programlarında sunuculuk yapmış, birçok firmada Reklam Satış Uzmanı olarak çalışmıştır. Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalışmaktadır.